Framme!

(Problem att ladda upp blogginlägg så broder Mikael lägger in för närvarande)
Nu är vi framme i Singapore. Resan har gått bra, lite biljettkrångel i London då vi försökt korrigera stavningen från NORQUIST till NORDQUIST utan framgång hela sista veckan. Tur att vi hade 4h transit och de hann lösa det.
Singapore Airline är sjukt lyxigt. Med våra billiga biljetter hade vi nog räknat med något i stil med Aeroflot (Spart - du vet vad jag menar...) men här bjöds vi på god mat, bra service, oväntat bekväma stolar och varsin skärm med ca 250 filmer, lika många tv-serier och en massa annat trevligt att välja på. Skön start!

Vi har checkat in på ett enkelt hostel och ska dela rum med lite andra resenärer, man måste ju sätta backpacker-standarden direkt. Ett lyckokast, visade det sig, en indier tog sig god tid att ge oss sina bästa tips och hjälpa oss med alla våra frågor om stan. Imorgon har vi en massa aktiviteter planerade, nu har vi ätit lite och ska SOVA!!!!!

För övrigt är det otroligt trevligt med fuktig 27 graders värme på kvällen efter månader...
(här tog texten Tomas & Lena mailat slut så jag improviserar fortsättningen //Mikael)

...av köld, drivis, spöregn och slask.
Men det är kanske skönare det än att som här svettas dygnet runt och bo med andra människor som luktar såväl svett som liniment.
Självklart saknar vi redan min käraste bror Mikael och önskar att han vore här med oss delade denna stund. Men vi lovar att köpa många dyra presenter att överlämna när vi kommer tillbaka.
Nu måste vi tyvärr lämna datorn då stanken av grannen vid datorn är nästan outhärdlig.
Tjipp tjipp!


Kommentarer
Postat av: Spart

Lyxigt flyg, vad är detta!? Värsta charterresan ju!! :)
Ingen rysk köttfärslimpa (som var bland det godaste som erbjöds), inga trasiga bälten i flygstolen och ingen rykande projektor (egen tv i stolen framför var en utopi)
Hur gick det med sömntabletterna Tomas, du tog några på flyget antar jag? ;)

Svar: Spart - ingen transit på 14h i Moskva, ingen yatzy på flygplatsen med vad-han-nu-hette, inga utrop på blandad ryss-engelska. Vis av erfarenhet avstod jag klokt nog sömntabletterna denna gång, även om frestelsen var enorm.
Tomas & Lena Nordquist

2013-01-20 @ 00:12:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0